onze oplossingen

over ons

Evolutive Systems ontwikkelt software voor garagehouders en reisagenten. Onze programma’s ondersteunen hun werking, zodat zij zich kunnen concentreren op de kerntaken.

 

Wij bestaan sinds 1989 en zijn gestaag gegroeid en een gevestigde waarde in de markt geworden.

 

Met onze 10 medewerkers verzorgen wij heel het ecosysteem, van ontwikkeling, over installatie van software en hardware tot technische en programmatorische ondersteuning via een telefonische helpdesk alsook ter plaatse.

 


David Palandri

CEO

 

d.palandri@evolutive.be 

+32 2 474 39 94

+32 474 87 46 00

Olivier Collin

Technieker

 

o.collin@evolutive.be 

+32 2 474 39 97

Patrick Cuvelier

Technieker

 

p.cuvelier@evolutive.be 

+32 2 474 39 97

David heeft sinds 1 januari 2014 de dagelijkse leiding over Evolutive Systems in handen genomen. Hij houdt zich voornamelijk achter de schermen bezig met operationele beheer zoals boekhouding, human ressources, leverancierscontacten, etc.

Daarnaast heeft hij ook een commerciële rol voor belangrijke accounts. Ondersteunend aan de productdirecteuren in het bedrijf kan hij bij prospects of klanten langsgaan om de noden en behoeftes beter in kaart te brengen en samen na te denken over hoe Evolutive Systems deze noden en behoeftes kan bevredigen.

Marc, één van de oprichters van de onderneming, draait reeds sinds 1982 mee in de wereld van de auto-industrie. Hij was werkzaam bij een groot computerbedrijf dat een leverancier was voor automobieldistributeurs, net voordat Evolutive Systems opgericht werd.

 

Marc is verantwoordelijk voor het NTCar project. Dit zowel betreffende ontwikkeling als tweede niveau helpdesk interventies. Hij is tevens ook de brug tussen de ontwikkelingsdienst en de Invoerder / Klanten.

 

Daarnaast neemt Marc ook de ontwikkeling van speciale projecten op zich zoals Scanners, SMS-modules, stockagetorens, etc

Peter is bij Evolutive Systems begonnen in juli 1996 als analist-ontwikkelaar voor het DMS programma Unixcar en werkte nauw samen met de vroegere bedrijfsleider, Gaëtan Palandri die een gevestigde waarde had in de automobielsector.

 

Sinds 1997 is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een backoffice programma voor de reissector.

 

Sinds 2007 is hij ook verantwoordelijk voor het departement eCARS21, die het gelijknamig DMS pakket van onze Franse Partner DATAFIRST implementeert in de Benelux.

 

Verder ondersteunt hij de andere ontwikkelaars binnen Evolutive Systems om de juiste technologische oplossing te geven aan onze klanten/prospecten.

 

Sinds 2012 maakt hij deel uit van de raad van beheer om de strategie van Evolutive Systems te bepalen.

Marie-Anne is aanwezig in het bedrijf sinds 1990. Ze geeft er opleidingen sinds ‘97. Ze geeft, samen met Petra, opleiding bij Evolutive Systems evenals on-site training voor kleine modules.

 

Marie-Anne zal alles in het werk stellen om u te helpen bij het gebruik van het programma NTCaren het gebruik van DI. Als u een vraag of een probleem heeft, neem gerust contact met mij op.

Petra is bij Evolutive Systems begonnen in januari 1998 als helpdeskmedewerkster voor het programma Unixcar.

 

Van september 2001 tot december 2002 heeft zij als externe gewerkt op de dienst dealer systems bij de BMW invoerder te Bornem.

 

Sinds haar terugkeer in januari 2003 geeft ze opleidingen en verzorgt ze, samen met Marie-Anne, de helpdesk voor NTCar.

Sebastien werkt sinds 2007 bij EvolutiveSystems. Het eerste jaar behoorde hij tot de helpdesk NTCar en in 2008 begon hij met andere collegae de uitrol in de Belgische markt van eCARS21, het programma van Datafirst.

 

Vandaag is hij in de eerste plaats bezig met de telefonische ondersteuning van DATACAR en Venice (boekhoudkundig pakket) evenals het geven van demo’s, training en begeleiden van software-installaties.

Antonio, in functie sinds 2001 als analist-ontwikkelaar, heeft deelgenomen aan de ontwikkeling van de NTCar toepassing.

 

Samen met het software-team, beantwoordt hij de behoeften van klanten en de invoerders. Van de analyse over het ontwerp, het testen tot en met het onderhoud van de verschillende modules.

 

Hij werkt ook samen met de helpdesk waarvoor hij 3e niveau van interventie is.

Vincent is een lid van het ontwikkelteam. Hij ontdekte dit bedrijf bijna 13 jaar geleden toen hij op het einde van zijn studie hier zijn stage kwam lopen. Hij heeft de luxe gehad een ​​deel van het team te zijn op het moment van de ontwikkeling van de eigen DMS, NTCar. Dit heeft hem in staat gesteld alle ontwikkelings- en marketingstadia te doorlopen.

 

Dit heeft hem van een goede bagage voorzien want hij heeft de behoeften kunnen analyseren, de ontwikkelingen kunnen doen maar ook van dichtbij de eerste klanten kunnen opleiden en begeleiden.

 

Tegenwoordig is zijn belangrijkste rol het onderhoud en de verdere evolutieve ontwikkelingen verzorgen van de verschillende programma’s in huis. Soms komt hijook in contact met huidige klanten of invoerders om specifieke ontwikkelingen te bespreken. Deze zorgen ervoor dat de DMS ook nu nog actueel blijft en aan de vragen van de klanten beantwoordt.

© Copyright 2020 by Evolutive Systems. All Rights Reserved. Algemene voorwaarden.
created by BM Graphics powered by dsweb.be